MESURES

Com serà l’entrada al festival?

– La zona del públic està dividit en 4 trams. Les persones que vau comprar les entrades l’any passat anireu al tram 1 o 2 (el que han triat) i les persones que heu comprat l’entrada aquest any anireu al tram 3 i 4. Hi haurà dues taquilles a l’entrada, una per al tram 1 i 2 i una altra per al tram 3 i 4.

– Us haureu de dirigir a la taquilla del vostre tram corresponent. És imprescindible mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres.

– Per tal d’evitar aglomeracions és important que tingueu l’entrada al mòbil preparada. Una vegada estigueu a la taquilla pertinent, el personal us validarà la vostra entrada i us donarà una polsera del color corresponent al vostre tram perquè el personal d’acomodació us acompanyi al vostre seient. Aquesta polsera és només una manera per acomodar-vos de manera pràctica i ordenada, en cap cas servirà com a acreditació per a l’accés al festival.

Important: És obligatori accedir amb mascareta pròpia i fer-la servir en tot moment a l’interior. A l’entrada us haureu de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic, també n’hi haurà en diferents punts del festival. També prendrem la temperatura a l’hora d’accedir al festival.

 

Es serviran begudes i menjar?

– El festival tindrà servei de barra i foodtrucks abans de cada concert.

– Es demana que el pagament sigui preferiblement amb targeta.

– Cada persona tindrà el seu got reutilitzable, intransferible, que hauràs d’aconseguir a la barra. A cada got hi haurà un espai en blanc per escriure el teu nom. D’aquesta manera el servei de barra s’assegura no barrejar els gots en el moment de servir i tu t’assegures que només beus tu del teu got.

– Per evitar aglomeracions, és important que no vingueu tot el grup a demanar a la barra.

 

Quin és l’horari dels concerts?

– L’obertura del festival és a les 17 h el divendres 14 i el dissabte 15 de maig.

Horari de divendres:
18 h Maria Jaume
19:30 h Pau Vallvé
21 h Rigoberta

Horari de dissabte:
18 h Guineu
19:15 h Bounties
20:45 h Mishima

El festival tancarà les seves portes a les 23 h.

 

Com arribar al festival?

El festival té lloc a un espai emblemàtic de la ciutat de Terrassa, el Parc Audiovisual de Catalunya. Hi pots arribar de les següents maneres:

– En cotxe: hi ha dos pàrquings gratuïts al costat del recinte habilitats pel públic del festival. Per assegurar-te lloc és important que arribis puntual.

– En tren: Parada de FGC de Nacions Unides + 25 minuts caminant

– Línia autobusos M8D i M8A amb parada “Matadepera Ctra de Terrassa a Talamanca (davant el viver)” + 10 minuts caminant (últim sortida a les 22:30 h).

 

Mobilitat dins del festival

– És obligatori que el lloc on us assenteu des d’un principi sigui el mateix que durant tot el festival. No es permet fer canvis de seient.

– No es permet sortir i tornar a entrar del festival, una vegada se surt no es pot tornar a entrar.

– La sortida es farà de manera esglaonada per trams.

Fred Festival Terrassa 2021