Tilt & Galix DJs

Divendres 26

01.30h
Claustre

Tilt!     

Com? Qui? Tilt? I què et dic d’ell? Fàcil: melòman devot dels grans clàssics d’ahir i d’avui, als quals venera i rendeix el seu particular homenatge. No seria gratuït crear un paral·lelisme entre el nostre estimat Tilt i Tarantino, atès que tots dos admiren als seus mestres, cosa que no treu que en la seva faceta creativa siguin uns maleïts bastards.
Davant d’aquest dj abillat dels seus múltiples trastos a l’estil R2-D2, amb els que modela i reinterpreta la música al seu gust, aguditza l’oïda, treu lustre a les teves sabadilles, mou el cap, l”esternón’, el maluc sempre que tinguis ocasió!! (Rogerfucker, MMXI d. C.)

Galix       

Galix no és només un nom, sinó una forma de viure la música. Se’l reconeix per la dinàmica de les seves sessions on es poden sentir tot tipus de generes musicals, desde les guitarres més afilades al groove mes ballable de la musica funky-disco, sempre amb lobjectiu de sorprendre al seu public.
S’ha pogut gaudir de les seves sessions a sales i festivals com Embassa’t, Espai Vapor, Balboa, Vinyl, Velcro, BeCool, Sala  Pasternak, Faktoria de les Arts, Murray Club, Entresol…

Entrades

Lacalització
Parc Audiovisual, Terrassa

Carretera, BV-1274,  Km1, 08225 Terrassa, Barcelona
Google maps

Contacta amb el fred
info@fredfestival.cat

Xarxes Socials
Instagram
| Facebook